Terug naar evenementen

Workshop: bewonersinitiatieven, samen in beweging!

Datum/Tijd
12/11/2019
09:30 - 12:30

Het bruist van goede en minder goede ideeën, van kansrijke en minder kansrijke initiatieven van bewoners en ondernemers. Hoe kan je de initiatiefnemer(s) ondersteunen zonder het over te nemen? Wat vraagt dit van jou als medewerker van de gemeente? Hoe kan je handvatten bieden die de zelfredzaamheid maximaal stimuleren? 
 In de workshop gaan we aan de slag met concrete casuïstiek (die je zelf meeneemt). We bespreken het Initiatieven Canvas model. Een model om bewonersinitiatieven op een gestructureerde manier te ontwikkelen en ondersteunen, gericht op een heldere maatschappelijke opbrengst. Naast de kennismaking met het model en het leren toepassen, gaan we in de workshop aan de slag met het (leren) ontwerpen van een bewonersbijeenkomst. Wat komt hierbij kijken? Hoe kan je dit het beste aanpakken? En welke rol heb / neem je zelf als begeleider/ facilitator.

Let op:
– Hieronder staat beschreven dat inschrijven niet mogelijk is voor dit evenement. Vanaf 28 oktober 10.00 uur is dit wel mogelijk op deze pagina.
– Je mag je maximaal inschrijven voor 2 workshops van de Meester in je Werkweek. Als 3e activiteit ben je natuurlijk wel van harte welkom op de loopbaanmiddag!

 

Inschrijven

Inschrijven niet mogelijk voor dit evenement.