Terug naar evenementen

Workshop: beter slapen

Datum/Tijd
13/11/2019
10:00 - 11:00

Elke morgen uitgerust wakker worden: voor sommigen is dat vanzelfsprekend, anderen liggen er wakker van. Toch is beter slapen niet zo moeilijk als je denkt. Op zoek naar een goede nachtrust? Dan is deze workshop iets voor jou!

Gedurende deze workshop bespreken we drie elementen; voeding, beweging en ontspanning. Alle drie spelen een belangrijke rol om goed te kunnen (door)slapen. Je hebt vast weleens gemerkt dat van mooie plannen en goede voornemens niets terecht komt als je te kort hebt geslapen. Na een slechte nacht schuif je ineens stukken chocolade naar binnen, of kun je het niet opbrengen om naar de sportschool te gaan. De meeste mensen maken periodes door in het leven waarbij je minder goed slaapt. Wij reiken je de kennis aan om je slaap op peil te brengen én te houden.

We doen een test, en je krijgt tips/opdrachten die je overdag kunt uitvoeren, zodat je ‘s avonds lekkerder slaapt. Je krijgt aan het einde van de workshop een weekopdracht mee.

Let op:
– Hieronder staat beschreven dat inschrijven niet mogelijk is voor dit evenement. Vanaf 28 oktober 10.00 uur is dit wel mogelijk op deze pagina.
– Je mag je maximaal inschrijven voor 2 workshops van de Meester in je Werkweek. Als 3e activiteit ben je natuurlijk wel van harte welkom op de loopbaanmiddag!

Inschrijven

Inschrijven niet mogelijk voor dit evenement.