Terug naar evenementen

Veranderen doe je zelf

Intrinsieke motivatie is de motor achter verandering. Om die motivatie vast te kunnen houden is vitaliteit noodzakelijk: een gezond lichaam zorgt voor een gezonde geest. Gezond leven maakt het veranderingsproces makkelijker, maar kan ook al een veranderdoel op zich zijn. Hoe kun je de doelen die je jezelf stelt echt bereiken? Goede veranderingen laten uitgroeien tot goede gewoonten? En hoe ga je om met de hobbels die je op de weg richting verandering tegen kunt komen?

Tijdens deze workshop leer je hoe je de meest ideale uitgangssituatie creƫert om blijvende verandering (thuis en/of op je werk) in gang te zetten. Met behulp van het door ons ontwikkelde BOV-model en in een interactieve setting zetten we je op het juiste spoor: veranderen doe je zelf!

Klik hier voor meer achtergrondinformatie.

Deze workshop is online

In overleg met gemeente Lingewaard is besloten om deze workshop toch online door te laten gaan in plaats van op locatie. Deelnemers ontvangen in de week voor de workshop een MS Teams link.

Meld jij je aan voor deze workshop?

Dit kan vanaf 13 oktober om 11.00 uur via onderstaand aanmeldformulier. Vul hier je werk e-mailadres in.

Daarbij ga je akkoord met het delen van je gegevens met de workshoptrainer. Het gaat om je naam en e-mailadres. Zo kan de trainer eventueel rekening houden met de behoeften van de deelnemers.

Datum/Tijd
08/11/2021
14:00 - 16:30

Inschrijven

Inschrijven niet mogelijk voor dit evenement.