Terug naar evenementen

Themacafé Werken met persona’s

Datum/Tijd
28/03/2019
15:00 - 17:00

Op 28 maart ben jij van harte welkom op het themacafé van Werken in Gelderland. Heb jij een moeilijk vervulbare vacature of weet je dat er een lastige vacature aan komt? Dan helpen wij je om je strategie te bepalen.
Dit themacafé staat namelijk in teken van jouw moeilijk vervulbare vacature en hoe je daarop je strategie het beste kan aanpassen.
Hoe we dat gaan doen? Dit gaan we doen door te werken met persona’s in combinatie met data uit het doelgroependashboard.

Het werken met persona’s
Persona’s zijn het fundament van een sterke arbeidsmarktcommunicatiestrategie. Bij het maken van een persona is 1 ding belangrijk: je moet denken vanuit je doelgroep.
Wat houdt de doelgroep bezig? Wat zijn hun wensen en behoeftes? Welke media gebruiken zij doorgaans?
Tijdens deze clinic wordt je meegenomen in hoe je een persona maakt en maak je gebruik van het persona template wat je van ons krijgt. Zo leg je de basis om de doelgroep met de juiste boodschap en via het juiste kanaal te benaderen.

De clinic wordt verzorgd door Chantal van Kuyen. Zij is arbeidsmarktcommunicatiespecialist bij Employer Brander. Zij werken onder andere voor ProRail.

Voorbereidingsopdracht
Om goed in te kunnen spelen op jouw vraag, hebben we een kleine voorbereidingsopdracht voor jou.
Wil je voor 22 maart de functietitel plus eventuele vacaturetekst van jouw moeilijk vervulbare vacature naar Yvonne mailen? Dit kan je doen door te mailen naar y.neven@nijmegen.nl.
Wij zorgen er dan voor dat er een arbeidsmarktrapportage klaarligt tijdens de clinic, die je kan gebruiken voor jouw strategie.

Tijd en locatie
Het themacafé vindt plaats op 28 maart van 15.00 – 17.00 in het stadhuis van Nijmegen. Het adres is Korte Nieuwstraat 6, 6511 PP Nijmegen.

Kosten
Werken in Gelderland biedt jou deze clinic aan. Je kan geheel kosteloos deelnemen. Bij een aanmelding verwachten we dat je ook aanwezig bent.
Ben je toch onverhoopt verhinderd? Neem dan contact op met Yvonne Neven via y.neven@nijmegen.nl

Ben jij er ook bij?
Schrijf je dan in via deze pagina.

Heb je nog vragen?
Neem gerust contact op met Yvonne Neven via y.neven@nijmegen.nl

Inschrijven

Inschrijven niet mogelijk voor dit evenement.