Terug naar evenementen

Op de toekomst kan je bouwen

Ook last van een dipje rond 15:00 á 16:00 uur op jouw zoveelste thuiswerkdag? Werken in Gelderland is er voor jou als een gezonde Cup-à-soup. De komende tijd verzorgen we maandelijks een 'Vier het 4-uurtje' voor jou, boordevol inspiratie om je werkdag op een energieke manier af te sluiten. Op 20 mei nemen we jou mee in de wondere wereld van de junior in het ruimtelijk domein.

Ken jouw junior in het ruimtelijk domein

In het eerste deel nemen Nienke en Yvonne (van Werken in Gelderland) je mee in hun uitkomsten uit de verschillende onderzoeken die zijn gedaan. Verwacht veel inzichten in deze doelgroep en quick wins. Zo kun je gelijk al je slag slaan op de korte termijn. Wat zet je wel of niet in je vacaturetekst? Hoe bereik je de doelgroep? Wat vinden ze belangrijk in hun werk?

In het tweede deel gaan we met elkaar in gesprek over gezamenlijke oplossingen voor de middellange termijn. Kunnen we bijvoorbeeld met elkaar een young professional programma opzetten? Een programma waar elke organisatie zelf een junior aan kan nemen, maar kan laten deelnemen aan een leer- en ontwikkelprogramma. Een programma waarbij jongeren de stap maken van student naar professional en ondersteund worden bij het werken bij de overheid. Zo word jij ontzorgd bij een stuk begeleiding en zijn we een interessante werkgever voor de studenten.

De eerste veelbelovende gesprekken met de Radboud Universiteit lopen al…

Voor wie is dit interessant?

Dit is interessant voor de organisaties die willen investeren in de generatie van de toekomst. We hebben een grote opgave met elkaar met een grote personeelsbehoefte en door samen te werken kunnen we stappen zetten.
Deze bijeenkomst is interessant voor leidinggevenden, afdelingshoofden en P&O adviseurs die betrokken zijn rond de personeelsbehoefte van medewerkers in het ruimtelijk domein.

Datum/Tijd
20/05/2021
16:00 - 17:00

Inschrijven

Inschrijven niet mogelijk voor dit evenement.