Terug naar evenementen

Online update ontwikkelprogramma’s

Het piept en kraakt in het ruimtelijk domein! De ambitie op het gebied van wonen is groot. We moeten bouwen, bouwen, bouwen om aan de behoefte voor de diverse doelgroepen te voldoen. Vanuit de inwoners is er vraag nieuwe woonvormen en flexconcepten. Door de energietransitie moeten we ook in de bestaande woningvoorraad verduurzamen. En ondertussen bereiden we ons ook nog voor op de Omgevingswet.

Om deze opgaven te realiseren hebben we goede collega’s nodig

Denk daarbij aan adviseurs, projectleiders en beleidsmedewerkers. Zoals jullie zelf ervaren is het niet makkelijk om deze nieuwe collega’s te vinden. Het kan daarbij ook een uitdaging zijn om een goede balans te vinden tussen ervaren en onervaren teamleden.

Onze ontwikkelprogramma’s in het Ruimtelijk domein kunnen jou daarbij helpen!

Of het nu gaat om starters, zij-instromers of verdere doorontwikkeling als professional. We ontwikkelen voor verschillende doelgroepen een programma op maat. In deze programma’s gaan werken, leren en het opbouwen van een netwerk hand in hand.  Het eerste startersprogramma is inmiddels afgerond en was een groot succes.

Laat je informeren

Op 20 juli organiseren wij vanuit Werken in Gelderland samen met provincie Gelderland een online update over de ontwikkelprogramma’s Ruimtelijk Domein. Dit is van 16:00 – 17:00.

De volgende vragen komen aan de orde:

  • Hoe ziet de arbeidsmarkt er de komende jaren uit en wat kunnen we verwachten aan inhoudelijke opgaven?
  • Waarom is het belangrijk om nu te investeren in het opleiden van nieuwe medewerkers?
  • Hoe kunnen onze ontwikkelprogramma’s jouw organisatie helpen om in deze krappe arbeidsmarkt geschikte kandidaten te vinden voor lastig vervulbare vacatures?
  • Wat zijn de ervaringen met de programma’s tot nu toe en welke onderwerpen komen tijdens de opleidingsdagen aan de orde?
  • Wat kan je de komende tijd verwachten aan programma’s voor het Ruimtelijk domein.

Meld je aan voor de update van 20 juli

Dat kan via onderstaand formulier. Stuur deze uitnodiging ook gerust door aan jouw collega. Deze update is interessant voor collega’s van P&O en managers binnen het Ruimtelijk Domein.

Datum/Tijd
20/07/2023
16:00 - 17:00

Inschrijven

Inschrijven niet mogelijk voor dit evenement.