Terug naar evenementen

Manage je stress en veerkracht

Stress heeft een belangrijke functie; het helpt je focussen en presteren. Wanneer je overzicht, en een gevoel van controle verliest, dan verandert positieve stress in negatieve stress. Je kunt dan het gevoel hebben te worden ‘geleefd’. Daarbij heb je mogelijk het idee dat je niet (meer) kunt voldoen aan je eigen, of andermans verwachtingen. En dat kan vervolgens spanningen, angsten, frustraties, teleurstelling, of boosheid tot gevolg hebben.

Om terug te komen van ‘geleefd worden’ naar ‘leven’, is het -onder andere- nodig om fysiek te ontspannen, overzicht te creëren en controle te herwinnen waar mogelijk. Wanneer je bovendien opmerkzaam bent op je emoties en begrijpt wat je lichaam je er mee wil vertellen, kun je op tijd ingrijpen en actie ondernemen.
Iedereen krijgt in het leven in meer of mindere mate te maken met negatieve stress. In deze workshop leer je hoe je kunt handelen als je in zo’n periode zit, hoe je het gevoel van eigen regie weer terug krijgt, en hoe je sneller kunt herstellen.

Deze workshop is online

In de week voor de workshop ontvang je een MS Teams link.

Meld jij je aan voor deze workshop?

Dit kan vanaf 13 oktober om 11.00 uur via onderstaand aanmeldformulier. Vul hier je werk e-mailadres in.

Daarbij ga je akkoord met het delen van je gegevens met de workshoptrainer. Het gaat om je naam en e-mailadres. Zo kan de trainer eventueel rekening houden met de behoeften van de deelnemers.

 

Datum/Tijd
12/11/2021
15:00 - 17:00

Inschrijven

Dit evenement is volgeboekt.