Terug naar evenementen

Leergang arbeidsmarktcommunicatie

Speciaal voor onze aangesloten werkgevers heeft Werken in Gelderland de leergang Arbeidsmarktcommunicatie ontwikkeld. In vier masterclasses en inspiratiesessies nemen wij jou mee in verschillende aspecten van arbeidsmarktcommunicatie. Het doel van al deze sessies is dat jij de aangeboden kennis gelijk kan omzetten naar concrete acties. Zo heb jij na vier sessies een stevig fundament staan dat je verder kan uitbouwen. Het mooie is, je volgt deze sessies samen met regio-collega’s van andere overheden. Samen vormen jullie een groep waarmee je veel ervaringen en voorbeelden uitwisselt.

Op het programma

Voor uitgebreide informatie, klik hier.

Masterclass: Jouw werkgeversmerk
10 mei, 12:00 – 17:00, Arnhem – Nijmegen

Een duidelijk werkgeversmerk is het fundament van jouw arbeidsmarktcommunicatie. Waar sta jij voor als organisatie en als werkgever? Welke belofte wil jij maken aan jouw (potentiele) medewerkers?

Masterclass: Sterke vacatureteksten
31 mei, 14:30 – 17:00, digitaal

Jouw vacaturetekst is jouw visitekaartje. Jij neemt in deze training jouw vacaturetekst mee om deze gelijk te optimaliseren.
Deze masterclass is ook los te volgen. Aangezien we deze sessie digitaal aanbieden, hebben we meer plekken beschikbaar.

Masterclass: Bereik jouw doelgroep
21 juni, 13:00 – 17:00, Arnhem/Nijmegen

De tijd om vacatures online te zetten en dan af te wachten is voorbij. Het aantal actief werkzoekenden is laag, dus moet je zijn waar jouw doelgroep is. In deze masterclass neemt onze online specialist Rico jou mee in de slimmigheden, do’s en don’ts van sociale media.
Daarnaast zetten we ook in op laagdrempelige ontmoetingen. Zo kan jij al in contact komen met je doelgroep vóórdat je je vacature online plaatst.

Masterclass: Competentiegericht en inclusief selecteren
29 september, 14:00 – 17:00 uur, Arnhem/Nijmegen

Een lege vijver? Wel als je het welbekende schaap met de vijf (of misschien wel zes) poten zoekt. Vergroot je vijver door competentiegericht en inclusief te selecteren.

 

Kosten en locatie

Deze leergang Arbeidsmarktcommunicatie is speciaal ontwikkeld voor de aangesloten werkgevers van Werken in Gelderland. Ben jij lid van Werken in Gelderland? Dan kan jij deze geheel kosteloos volgen.
Drie van de vier sessies vinden op locatie plaats. Dat komt omdat wij voor deze onderwerpen de interactie en verdieping belangrijk vinden. Zo kunnen we jou beter helpen met jouw vragen en in gesprek met elkaar om ook van elkaar te leren.

Alle fysieke masterclasses zijn in regio Arnhem/Nijmegen en goed te bereiken met zowel auto als ov.

Aanmelden

Wil jij deze unieke leergang volgen? Dan kan je je aanmelden via onderstaand aanmeldformulier. Doe dat snel want er zijn beperkte plaatsen beschikbaar. Je meldt je daarmee aan voor alle vier de masterclasses. Zo zorgen we voor verdieping in de trainingen.

Wil je alleen de masterclass ‘Sterke vacatureteksten’ volgen?
Dat kan. Aanmelden kan hier. Deze sessie is los te volgen, omdat we in deze digitale training meer plekken beschikbaar hebben.

Wil je je opgeven voor afzonderlijke masterclasses?
Dat kan alleen als er plekken over zijn. Deelnemers die alle vier de masterclasses volgen, hebben voorrang. Toch interesse in maar één van de onderwerpen? Geef je dan op via l.lobhard@nijmegen.nl, dan zetten we je op de reservelijst.

Datum/Tijd
10/05/2022 - 29/09/2022
00:00

Inschrijven

Inschrijven niet mogelijk voor dit evenement.