Terug naar evenementen

Kracht van creativiteit: (laten) voelen, denken en doen

Datum/Tijd
11/11/2020
10:00 - 12:00

Vanuit de Kracht van creativiteit; voelen, denken en  (laten) doen

Deze workshop in creatief denken kan inzicht en tools bieden voor een ieder die bereid is te reflecteren op zijn/haar denk- en handelspatronen en dit functioneel in wil zetten. Als je durft te vertrekken vanuit helder zelf-inzicht, geef je baan vrij voor jouw eigen creatief denkproces. En stel je jezelf in de gelegenheid om nieuwe verrassende paden te bewandelen en bewust richting te geven aan processen in jouw omgeving.

Met praktische en doeltreffende oefeningen vanuit o.a. martial arts, mindfulness, Alexandertechniek  laten wij jou ervaren waar je jezelf tegen laat houden met (voor)oordelen, geven wij handreikingen die je zowel privé als professioneel in kunt zetten om vernieuwend en verrijkend in het leven te staan en hoe je de ander daar in mee kan nemen.

De workshop wordt gefaciliteerd door Sjon Sluiter, project manager binnen de industriële chemiesector als beroep en grootmeester in diverse martial arts met 30+ jaar ervaring en Lara Snel, met een achtergrond in Wijsbegeerte en jarenlange ervaring in diverse disciplines in het veld van lichaamsbewustzijn.

Inschrijven

Dit evenement is volgeboekt.