Terug naar evenementen

Even een koffie doen?

Die vraag hoor je vaker bij de gemeente. En nee, niet om eindeloos te koffieleuten, maar omdat dit een hele belangrijke functie heeft in ons werk. Wij werken voor de samenleving en willen daarbij het goede doen voor onze inwoners. Dat betekent vaak ontelbare zichtbare en onzichtbare belangen en veel verschillende partijen. Om onze inwoners goed te kunnen helpen, zorgen wij daarom voor verbinding en echt contact met elkaar. En hoe doe je dat beter dan even de tijd nemen voor elkaar met een kop koffie of thee?

We denken graag met je mee of werken bij de gemeente ook iets voor jou is

En wie kunnen dat beter dan onze eigen jonge ambtenaren? Want daar hebben we er een hoop van. Ze zijn eerlijk, betrokken en vertellen je graag meer over hun werk. Uiteraard denken ze ook graag met je mee of het werken bij de gemeente iets voor jou is en welke stap jij als eerste kan zetten.

Na deze koffiedate:
  • Heb jij je eerste lijntje binnen de gemeente. Dat is een mooie start van jouw professionele netwerk en we verbinden je graag door!
  • Heb jij jouw vragen kunnen stellen (en heb je daar ook een eerlijk antwoord op gekregen)
  • Heb je even achter de voordeur kunnen kijken bij de gemeente, wie weet is zelfs een rondleiding mogelijk
Dus, even een koffie doen?

Schrijf je dan in via onderstaand formulier. Wij verbinden je vervolgens door aan één van onze jonge ambtenaren, die contact met jou opneemt. Heb je een specifieke interesse in één van de genoemde domeinen? Noem dat gerust in jouw opmerkingen, dan doen wij ons best om daar een passende match bij te maken.

De koffiedate kan zowel fysiek als digitaal plaatsvinden. Die keuze laten we aan jullie over.

Datum/Tijd
09/06/2022 - 31/08/2022
00:00

Inschrijven

Dit evenement is volgeboekt.