Terug naar evenementen

Jong& Professional

Je bent Jong& je wil graag een mooie stage of baan die past bij jou. Eén die past bij waar je goed in bent, fijne collega’s hebt, serieus genomen wordt en waar je vanuit jouw expertise kan bijdragen aan een mooiere en eerlijkere wereld. Bij de Gelderse overheid kan dat. Ben jij bij onze livestream ‘Jong& Professional’ op 26 mei?

Dit levert het je op:

  • Een verpletterende indruk maken tijdens een sollicitatie of op je eerste werkdag? Onze expert in onbewuste beeldvorming, Anke van Luijt, vertelt je wat jij kan doen om die eerste indruk naar jouw hand te zetten.
  • Hoor het eerlijke verhaal van onze (ex-)trainees. Hoe ervaren zij het om te werken bij de overheid? Wat vinden zij belangrijk in hun werk en hebben ze dat bij de Gelderse overheid gevonden?
  • Check welke vooroordelen waar of niet waar zijn over ambtenaren en het werken bij de overheid.
  • Krijg inzicht in jouw kwaliteiten, energiegevers en -nemers en bespreek met ons welke functie daarbij past.
  • Wat zijn de do’s and don’ts van solliciteren? Onze recruiter geeft een kijkje achter de schermen. Hoor hoe je opvalt en een goede indruk achter laat.
  • En… Win een fantastische prijs!

Op het programma

 14:45 – Digitale inloop

 15:00 – Talkshow Jong&

 16:00 – ‘De economische waarde van jouw garderobe’ – Keynote Anke van Luijt

 16:30 – Prijsuitreiking

Win een fantastische prijs

Als kers op de taart hebben we 26 mei ook nog een unieke prijs te vergeven.  Jij kan namelijk een persoonlijke sessie met Anke van Luijt winnen t.w.v. €1.850,-. Anke duikt samen met jou de kledingkast in op zoek naar kledingcombinaties die jou laten stralen en waarmee je gelijk serieus genomen wordt als professional. Heb je nog leuke huisgenoten die hier ook van willen profiteren? Geen probleem, we maken er een gezellige en leerzame middag van!

En alsof dit nog niet genoeg is maken we aan het einde van de dag ook nog een professionele foto van jou, die je kan inzetten voor je LinkedIn of CV.

Klinkt goed toch? Hoe kan je dit winnen?
Nou, wij zijn op zoek naar het beste idee om ervoor te zorgen dat elke jonge professional graag bij de overheid komt werken. Hoe doen we dat? Hoe bereiken we jou? Wat houdt jou nog tegen om te solliciteren bij de overheid? Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën!

Wil je kans maken op de prijs? Meld je dan aan voor deze livestream én stuur jouw idee op naar y.neven@nijmegen.nl. Doe dit voor zondag 23 mei 12:00 uur. De vorm is vrij. Dus video’s, moodboards, gedichten of een goed verhaal op papier; jij kiest wat het beste bij jou en je idee past.

Meld je aan voor de livestream

Dat kan via het aanmeldformulier onder aan deze pagina. Je ontvangt dan een bevestigingsmail en een paar dagen voor de livestream de link.

Datum/Tijd
26/05/2021
15:00 - 16:30

Inschrijven

Inschrijven niet mogelijk voor dit evenement.