Terug naar evenementen

Inhousedag: 30 minuten met GeldersTalent

Lijkt het traineeship GeldersTalent iets voor jou, maar zit je nog boordevol vragen? Kom dan op 12 mei digitaal langs bij onze inhousedag. Omdat wij persoonlijk contact belangrijk vinden, organiseren we twee informatierondes van 30 minuten. Zo kunnen we jou echt ontmoeten en heb jij ruimte om jouw vragen te stellen.

30 minuten met GeldersTalent

In 10 minuten nemen Hanne en Yvonne jou mee in het programma van GeldersTalent. Hanne is de projectleider van GeldersTalent en Yvonne is de opleidingscoördinator. We vertellen je in het kort over:

  • Hoe in grote lijnen het traineeship van GeldersTalent is opgebouwd;
  • Wat voor soort opdrachten er mogelijk zijn;
  • Hoe het ontwikkel- en opleidingsprogramma eruit ziet;
  • Op welke manieren je wordt begeleid;
  • Welke arbeidsvoorwaarden je kan verwachten.

Stel jouw vragen aan de huidige trainees

Het informatie gedeelte houden we dus kort, we vinden het veel belangrijker dat jij jouw vragen kan stellen. Daarom zijn er ook een aantal trainees aanwezig, die bijna klaar zijn met hun traineeship. Zij vertellen je eerlijk over hun ervaringen en wat het traineeship hen heeft opgeleverd. Na afloop kan jij de afweging maken of GeldersTalent past bij jou.

Meld je aan voor 12 mei

Dat doe je via onderstaand contactformulier. De eerste ronde is van 14:00 – 14:30 uur. De tweede ronde is van 14:40 – 15:10 uur. Meld je snel aan, per ronde hebben we plek voor maximaal 15 personen.
De bijeenkomst is via Microsoft Teams.

Datum/Tijd
12/05/2021
14:40 - 15:10

Inschrijven

Dit evenement is volgeboekt.