Terug naar evenementen

Informatiebijeenkomst Startersprogramma ‘Ontdek de wereld van Data’

Data-analyses, marktverkenningen, inventarisaties bij onze organisaties, focussessies met IT managers en gesprekken met jonge IT’ers… Samen met provincie Gelderland heeft Werken in Gelderland geïnvesteerd in een verkenning om grip te krijgen op onze IT uitdagingen op de arbeidsmarkt. En heel verrassend: Die zijn niet mis. Ook al zoeken we vooral naar de medior en senior, het is van belang om nú ook te investeren in de professional van de toekomst. Daarvoor hoef jij het wiel niet zelf uit te vinden. Sluit als werkgever aan bij ons regionale programma om starters op te leiden en te begeleiden binnen de wereld van data en overheid.

Je bent van harte welkom bij de informatiebijeenkomst voor werkgevers

Deze is op 27 september van 10:00 tot 11:00 uur en digitaal te volgen. In deze sessie hoor je meer over het programma, waarom dit nog wel kans heeft binnen een verzadigde markt en wat het jou oplevert als organisatie.
Zo vergroot je namelijk je kans op hooggekwalificeerde starters, versnel je het inwerkproces en versterken we de samenwerking met het hoger onderwijs. Daarbij ontzorgen en begeleiden we je bij het hele proces.
Daarnaast vertellen we je meer over het proces en de investering van jou als werkgever.

Deze bijeenkomst is met name interessant voor P&O adviseurs en managers of afdelingshoofden die werkzaamheden rondom data of GEO/GIS binnen hun team of afdeling hebben.

Aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier

Op de maandag 26 september ontvang je van ons het linkje naar de informatiebijeenkomst. Is deze bijeenkomst relevant voor jouw collega? Nodig jouw collega dan gerust uit.

Datum/Tijd
27/09/2022
10:00 - 11:00

Inschrijven

Inschrijven niet mogelijk voor dit evenement.