Terug naar evenementen

Break-out Sessie 3: Talentherkenning en talentontwikkeling

Datum/Tijd
20/11/2019
12:00 - 17:30

Marjo Louwers helpt je bij talent herkennen en ontwikkelen.

Zin in een reis?
Beleef tijdens deze break-out sessie frisse inzichten hoe je talent herkent en bij elkaar brengt. Je ontdekt meer over hoe je dat mèt maar zeker ook zonder de gebruikelijke criteria en de (on)trainbaarheid van gedrag doet.

Beschikken over de beste ambtenaren
Iedereen heeft wel ideeën over talentherkenning en -ontwikkeling om over de beste ambtenaren te kunnen beschikken. Toch? Marjo Louwers neemt je met haar stuurmanskunsten tijdens ’Just Zoo it’ mee in dit onderwerp, zonder dat je expert hoeft te zijn in gedrag van mensen (of dieren is misschien deze middag wel een betere invalshoek ?). Door een praktische sessie met uitleg zowel in woord als in beeld heb jij na afloop weer een vollere knapzak!

HECCLA is hèt Expertise Centrum voor Coaching Loopbaan en Advies
Zij werken zowel met individuen als met teams. En dat doen ze binnen vele sectoren als Overheden, Zakelijke Dienstverlening, Cultuur & in de Sport. Bij ons geen focus op problemen, onmogelijkheden en belemmeringen. Wij richten ons op de verschillen tussen mensen, op ambities en talenten zodat mensen hun potentieel ontsluiten en benutten. Marjo Louwers is tevens auteur van bestseller Hebbes! en Binnen!

Deze sessie is interessant voor HR adviseurs en leidinggevenden.

Inschrijven

Inschrijven niet mogelijk voor dit evenement.