Terug naar evenementen

Brainpower in coronatijd

Datum/Tijd
09/04/2020
14:00 - 15:00

Het is een bijzondere tijd! Helaas kunnen we op 9 april niet fysiek bij elkaar komen tijdens de Gelderse Jonge Ambtenarendag. Maar wees niet getreurd, we hebben iets heel tofs voor jou in petto. Laat je verrassen tijdens deze online inspiratiesessie!

Online inspiratiesessie ‘Brainpower in Coronatijd’
Delf het goud in je grijze massa

Vergroot de kennis van je brein op een boeiende en unieke wijze! Je krijgt er een enorme dosis praktisch toepasbare brainpower voor terug. Daardoor neemt onder andere je vitaliteit toe, versterk je relaties en behaal je gestelde doelen ook als je vanuit huis werkt. Wat denk je dat dat doet met je werkplezier?

Rick van Asperen verzorgt deze sessie
Hij is een landelijk veelgevraagd energieke congresspreker, entert(r)ainer, dagvoorzitter en auteur van de boeken ‘Egostrippen, de kick van je eigen ik’ en ‘De groeten met moeten’. Op een dynamische en verrassende wijze weet hij met een aanstekelijke dosis humor nieuwe levens verrijkende inzichten mee te geven én vaardigheden aan te reiken voor de toepassing in de dagelijkse praktijk. Hij inspireert mensen op het gebied van persoonlijk leiderschap, cultuurverandering, samenwerking, persoonlijke effectiviteit, vitaliteit, innovatie, en ondernemerschap.

Dit heb jij nodig om mee te doen met de online sessie:

  • Een laptop/computer met camera, microfoon en internetverbinding
  • Een fijne (bureau)stoel
  • Goede koffie of een lekkere pot thee

Meld je vóór 4 april aan via onderstaand formulier
Doe dit met je e-mailadres van werk. Een paar dagen van te voren ontvang jij informatie over hoe jij deze sessie kan bijwonen.

Inschrijven

Inschrijven niet mogelijk voor dit evenement.