Baliemedewerkster

Jeanet Doornhof- Stouwdam

Jeanet Doornhof- Stouwdam ErmeloAl 10 jaar lang ben ik in dienst bij de gemeente Ermelo. Na 7 jaar gewerkt te hebben op de afdeling belastingen heb ik mijn bureau verwisseld voor de balie in de ontvangstruimte van het gemeentehuis. Dit gaf mij weer een nieuwe uitdaging en het dagelijks contact met de burgers van Ermelo bevalt me uitstekend. Ik heb echt het idee iets te kunnen betekenen voor de mensen en dat geeft me een goed gevoel. Ermelo heeft veel verschillende inwoners, in de zomer zijn er veel gasten vanuit het westen en de vele instellingen in Ermelo zorgen ook steeds weer voor ander publiek. Dat maakt mijn werk boeiend.

Gemeente Ermelo biedt veel mogelijkheden aan haar werknemers. Intern solliciteren is daar ook een voorbeeld van. Goede arbeidsvoorwaarden zijn belangrijk maar de mogelijkheid om intern van baan te verwisselen of om te scholen is ook fijn. De sfeer op het gemeentehuis is open en heel dynamisch. Een stoffige gemeente zijn we bepaald niet. Dit komt denk ik door de vele verschillende doelgroepen die gemeente kent. We hebben veel zorginstellingen binnen de gemeente maar ook industrie en defensie. We hebben water en we hebben bos. Hierdoor moet de gemeente wel veelzijdig blijven.

Zelf woon ik in het aangrenzende dorp Hierden. Daardoor kan ik in de zomer makkelijk met de fiets naar het werk. Dat de gemeente nog steeds meedoet aan het fietsplan is voor mij gunstig. In de winter verruil ik de fiets voor de auto en ben ik helemaal snel ter plekke. Voordat ik bij de Gemeente Ermelo ging werken heb ik in verschillende branches gewerkt maar zoals ik het nu ervaar blijf ik nog graag een hele tijd bij de overheid werken.

Meer beroepen