Terug naar evenementen

Slimmer leiderschap op afstand

Hybride werken vraagt nogal wat van ons. Dit geldt voor zowel werknemers als voor managers. Want hoe geef je nu vorm en inhoud aan de dag? Hoe motiveer je jezelf en hoe behoud je je optimale focus? Hoe blijf je op afstand met elkaar in verbinding? Hoe bewaak je processen en voortgang? Hoe verlies je medewerkers niet uit het oog? Hoe creëer je psychologische veiligheid? Kun jij als manager vertrouwen geven aan je medewerkers en durf je ze los te laten?

Hybride werken zet ons voor heel wat uitdagingen. Maar het biedt ook heel veel kansen. Wanneer je het hybride werken voor je medewerkers op een goede manier inricht en ze hierin op een juiste manier begeleidt, zorgt dit voor meer productiviteit, meer werkplezier, zingeving en meer efficiëntie.

In deze interactieve en dynamische workshop brengen we managers en leidinggevenden naar een hoger level in het hybride werken.

Let op: deze workshop is alleen voor leidinggevenden.

Meld jij je aan voor deze workshop?

Dit kan vanaf 13 oktober om 11.00 uur via onderstaand aanmeldformulier. Vul hier je werk e-mailadres in.

Daarbij ga je akkoord met het delen van je gegevens met de workshoptrainer. Het gaat om je naam en e-mailadres. Zo kan de trainer eventueel rekening houden met de behoeften van de deelnemers.

Datum/Tijd
11/11/2021
10:00 - 12:00

Inschrijven

Inschrijven niet mogelijk voor dit evenement.