Terug naar evenementen

Volg je passie en doe wat je blij maakt

Passie is de grootste bouwsteen voor jouw geluk. Volg je passie en blijf leren, doe nieuwe ervaringen op en ontmoet anderen waarmee je je passie deelt hebt. Vanuit passie komt groei en daarmee ontwikkel je je sterke punten. En juist dat vergroot je zelfvertrouwen.

Hoe meer je je blijft ontwikkelen, ook op de gebieden waarin je geen vertrouwen hebt, hoe meer zelfvertrouwen je krijgt. Zo voegt passie heel veel waarde toe aan je leven, waarde die nog meer gaat tellen als je die deelt met anderen. Dit is de reden waarom gelukkige mensen de neiging hebben om extern te focussen, om andere mensen te helpen, in plaats van zich te richten op zichzelf. Om dat te bereiken leer je in deze workshop te zorgen voor jezelf en anderen, vanuit je eigen kracht en authenticiteit.

Met Alan Bredenhorst en Jerry Rijstenbil kom je te weten waar jouw passie ligt en waar kan je nog groeien. Je ontdekt het aan de hand van deze interactieve workshop.

Deze workshop is online

In de week voor de workshop ontvang je een MS Teams link.

Meld jij je aan voor deze workshop?

Dit kan vanaf 13 oktober om 11.00 uur via onderstaand aanmeldformulier. Vul hier je werk e-mailadres in.

Daarbij ga je akkoord met het delen van je gegevens met de workshoptrainer. Het gaat om je naam en e-mailadres. Zo kan de trainer eventueel rekening houden met de behoeften van de deelnemers.

Datum/Tijd
12/11/2021
10:00 - 12:30

Inschrijven

Inschrijven niet mogelijk voor dit evenement.