Terug naar evenementen

Hybride Werken de Baas!

Werk jij deels vanuit huis en stap jij steeds weer in de valkuil die de waan van de dag heet? Wil je meer controle over je werk en meer rust ervaren bij het uitvoeren van je werk? Wil jij aan het eind van je (thuis-)werkdag een voldaan gevoel hebben? Wil jij méér uit je (thuis-)werkdagen halen? Dan is de interactieve, online workshop ‘Hybride Werken de Baas!’ iets voor jou!

Tijdens deze 3 uur durende online workshop:
> krijg je concrete handvatten aangereikt om beter grip te krijgen op de werksituatie waarbij je hybride werkt (dus deels op kantoor en deels vanuit je eigen huis of een andere locatie)
> krijg je inzicht in hoe jij jouw hybride werkdagen zo slim mogelijk indeelt
> leer je hoe je afleiding de baas wordt en met focus je werk doet
> krijg je praktische tips en trucs aangereikt om slim hybride te werken.

Alles wat je tijdens deze praktische online workshop leert, kun je meteen toepassen in je dagelijkse werk, waardoor jij meer uit je werkdagen gaat halen.

Over de trainer

Als werkplektrainer werkt Pauline met drukbezette mensen die meer uit hun werkdagen willen halen. Zij leert hen met minder moeite hun werk te doen en betere (werk-)resultaten te boeken.
Pauline’s motto is: “werk niet harder, werk slimmer.” Ze is ervan overtuigd dat iedereen in de manier waarop hij of zij werkt verbeteringen kan doorvoeren waardoor het werk op een prettigere manier gedaan wordt en er tijd wordt bespaard. Daarvoor moet je wel weten waar jouw tijd als het ware ‘weglekt’ en bereid zijn te investeren in het aanleren van goede werkgewoontes.
Je kunt op haar website – www.aanpak.com – een handige checklist aanvragen om erachter te komen waar jij tijd verliest

Deze workshop is online

Deze workshop kan alleen via Zoom worden gegeven. In de week voor de workshop ontvang je een Zoom link. Vraag even bij je P&O adviseur na of Zoom wordt ondersteund door jouw organisatie.

Meld jij je aan voor deze workshop?

Dit kan vanaf 13 oktober om 11.00 uur via onderstaand aanmeldformulier. Vul hier je werk e-mailadres in.

Daarbij ga je akkoord met het delen van je gegevens met de workshoptrainer. Het gaat om je naam en e-mailadres. Zo kan de trainer eventueel rekening houden met de behoeften van de deelnemers.

 

Datum/Tijd
09/11/2021
09:30 - 12:30

Inschrijven

Dit evenement is volgeboekt.