Gelders Talent: we gaan voor frisse blikken!

Kick-off: samenwerking een feit

Tijdens het loopbaanfestival van WerkenInGelderland was de feestelijke kick-off van ons regionale traineeship GeldersTalent. Met vertegenwoordigers van Berg en Dal, Ede, Arnhem, Lingewaard, Overbetuwe, Rheden, Lochem en de Vereniging P&O Netwerk is met het tekenen van de samenwerkingsovereenkomst de samenwerking bezegeld.

Jan Wijnia, Voorzitter van de Vereniging P&O Netwerk tekent de samenwerkingsovereenkomst voor het regionaal traineeship GeldersTalent.

 Regionaal Traineeship: samenwerking met verschillende organisaties

In april starten we met de eerste groep van tien trainees voor het regionaal traineeprogramma GeldersTalent. Hiervoor werven wij tien hbo/wo trainees. Zij werken gedurende twee jaar aan diverse projecten op verschillende afdelingen bij zeven verschillende organisaties (Berg en Dal, Ede, Arnhem, Lingewaard, Overbetuwe, Rheden, Lochem en Vereniging P&O Netwerk). Daarnaast volgen ze een opleidingsprogramma dat bestaat uit kennis- en vaardigheidstrainingen, intervisie en groepsopdrachten.

Vertegenwoordigers van Berg en Dal, Ede, Arnhem, Lingewaard, Overbetuwe, Rheden, Lochem en Vereniging P&O Netwerk met de getekende samenwerkingsovereenkomst GeldersTalent.

Voor wie?

We zoeken sollicitanten  die in ieder geval voldoen aan de volgende criteria:

  • Je bent HBO (HBO Bachelor) of WO (WO Master) afgestudeerd en dit kun je aantonen met een diploma.
  • Je hebt maximaal twee jaar (relevante) werkervaring.
  • Je hebt niet eerder meegedaan aan een traineeship.
  • Je bent fulltime beschikbaar (36 uur per week).

Vacature

De vacature van GeldersTalent staat open t/m 2 februari, zie daarvoor:

Meer nieuws